Un bou agafa a un aficionat a Onda

Es tracta d’un home de 33 anys que ha patit ferides en el cap

arxiu

Un bou agafa a un aficionat a Onda

Un bou ha agafat a un aficionat taurí en la localitat d’Onda, tal com ha informat el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU), que ha assenyalat que l’home ha sigut traslladat a l’Hospital de la Plana (Vila-real) per a realitzar-li proves diagnòstiques.

Els fets es van produir al voltant de les 00.45 hores d’aquest dijous durant els actes taurins de les festes de barri del carrer Vila-real, quan un home de 33 anys va ser agafat per un bou i va patir diverses ferides al cap.

Davant la situació, el centre de salut d’Onda va sol·licitar la intervenció del CICU per a traslladar al ferit a un hospital, amb el que es va mobilitzar una ambulància de Suport Vital Bàsic per a mobilitzar-li fins a l‘Hospital de la Plana i realitzar-li així les proves diagnòstiques.

Agafada a Vila-real

L’equip mèdic de l’Hospital de la Plana també atén l’home que dimecres passat va rebre quatre banyades d’un altre cap de bestiar en el segon tancament de les festes de Sant Pasqual de Vila-real, que comptaran amb bous fins dissabte que ve.

En aquest cas, un dels cinc bous de la ramaderia Santa María va sacsar a un home de 37 anys veí de Sant Feliu (Barcelona) i li va propinar quatre banyades de gravetat, per la qual cosa va ser atés per un cirurgià en primera instància i posteriorment va ser traslladat a l’Hospital de la Plana de la mateixa ciutat.

Ahir mateix, l’Ajuntament de Vila-real va informar del seu estat de salut, amb evolució favorable encara que en la Unitat de Vigilància intensiva (UCI). L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, va enviar ànims a la família i va desitjar una ràpida recuperació al ferit.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari