Un cor solidari batega fort a Onda amb la celebració del Dia Internacional del Voluntariat

Un cor solidari batega fort a Onda amb la celebració del Dia Internacional del Voluntariat
05/12/2023 -

L’Ajuntament d’Onda s’ha unit a la celebració del Dia Internacional del Voluntariat amb un emotiu acte que ha comptat amb la participació de destacades personalitats i representants de diverses associacions compromeses amb la solidaritat i el voluntariat.

Encapçalant l’esdeveniment, la regidora de Voluntariat, Maribel Raigada, ha estat acompanyada pel regidor de Serveis Socials, Óscar Valero, l’equip de govern i representants d’associacions locals, entre els quals destaca la presència de Voluntaris Onda, Creu Roja, Riu Sec i Mans Unides. Aquest acte ha subratllat la importància i diversitat del compromís solidari a Onda.

En un gest simbòlic, Raigada al costat dels quatre representants d’aquestes associacions, han llegit un manifest que reconeix la labor desinteressada dels qui dediquen el seu temps i esforç a millorar la societat. Cada intervenció ha ressaltat la transcendència del voluntariat com un pont que connecta diferents realitats i contribueix a construir un món més generós.

En el transcurs de la lectura del manifest, els representants han col·locat les peces d’un gran cor simbolitzant la solidaritat. L’acte ha culminat amb un moment emotiu en el qual s’han entregat detalls a les associacions com a mostra d’agraïment per la seua labor desinteressada i la seua importància en el teixit associatiu d’Onda.

En aquesta línia, Raigada ha destacat que “la solidaritat, un valor encarnat per cada voluntari onder, continua sent el motor que impulsa el canvi i construeix un futur més prometedor per a tots”. “Aquest acte no sols és una celebració del compromís i la dedicació dels voluntaris, sinó també un recordatori de l’impacte positiu que el voluntariat té en la construcció d’una societat més forta i solidària”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari