Una Crida multitudinària dona inici a l'esperada Fira d'Onda 2022 amb correfoc i cercavila musical

Al crit de ‘Si, sí, sí; la Fira ja està ací!’ la reina i la dama han inaugurat la setmana més esperada per milers de ondenses

Una Crida multitudinària dona inici a l'esperada Fira d'Onda 2022 amb correfoc i cercavila musical
22/10/2022 -

La Crida dona el tret d’eixida a la Fira d’Onda 2022, molt esperada després de dos anys de festejos marcats per la pandèmia del covid. La Reina de la Fira, Roser Fernández, i la seua Dama, Tait Gil, han sigut les encarregades de donar principi als festejos des del balcó de l’Ajuntament. Mentrestant, en la plaça del Pla s’entonava el crit de: ‘Sí, sí, sí; la Fira ja està ací!’.

Milers de ondenses, penyes, associacions taurines i visitants s’han congregat als carrers del centre per a donar la benvinguda als festejos. Roser Fernández, Reina de la Fira, es va dirigir a aquest multitudinari públic preguntant si estava preparat per a començar la setmana gran. Com a resposta va rebre el crit unànime de “Viva la Fira d’Onda” i “Visca la nostra Reina i la nostra Dama”.

María Prada de Conflent, la Tinenta d’Alcalde de Cultura i Festes, ha destacat que “hui comencen unes festes molt esperades després de dos anys difícils, així que els ondenses ho viurem al màxim”.

Després de la Cridà, el tradicional Correfoc, a càrrec de la companyia Xarxa Teatre, ha omplit de foc, llum i color els carrers del centre d’Onda. Tot seguit, la Big band d’Onda ha posat a ballar als assistents amb els seus ritmes festius en una espectacular cercavila.

D’altra banda, aquesta vesprada s’ha inaugurat la fira d’atraccions en el Recinte Firal i la fira de venda ambulant en l’avinguda Sierra de Espadán. Més tard, en la plaça d’Espanya s’ha obert la tradicional Taverna del Tord.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari