L'Ajuntament d'Onda coordina amb els clubs de natació l'ús de la renovada piscina coberta

L'Ajuntament d'Onda coordina amb els clubs de natació l'ús de la renovada piscina coberta
04/09/2020 -

L’Ajuntament d’Onda i la nova empresa gestora de la piscina municipal coberta, InturEsport, s’han reunit amb el Club d’esports adaptats Adaponda i el Club de Natació d’Onda amb la finalitat de coordinar l’ús i posar a la seua disposició els serveis de la renovada instal·lació, que va obrir les portes aquesta setmana. D’aquesta manera, els dos clubs podran començar a entrenar ja a partir de la setmana vinent amb un horari i espai assignat.

El regidor d’Esports, José Vicente Iserte, ha comentat que “els clubs de la nostra ciutat tenen tot el suport d’aquest Ajuntament i de la nova empresa gestora de la piscina. Els hem escoltat i hem treballat junts per a oferir-los la infraestructura esportiva de qualitat i el servei que mereixen”.

Durant aquest estiu l’Ajuntament ha invertit 266.000 euros per a condicionar la instal·lació i realitzar obres de millora de la climatització i vestuaris.

Cal recordar que en la nova licitació el govern municipal va incloure una reducció en les tarifes que es troba entre el 5 i el 30% en la majoria d’abonaments. D’aquesta manera, els usuaris podran accedir a la instal·lació amb una entrada diària de 3,50 euros o amb un abonament mensual de 34 euros.

Entre les novetats d’enguany destaca la creació d’un abonament especial per a joves d’entre 18 i 30 anys que ha posat en marxa el govern municipal amb l’objectiu de potenciar l’ús de la piscina coberta entre aqueix rang d’edat. Els joves podran accedir a la instal·lació amb un abonament mensual de 25 euros, un trimestral de 65 euros o un anual per valor de 150 euros. I també un abonament especial anual de 45 euros per a persones majors de seixanta-cinc anys o amb alguna discapacitat superior al 33%.

Un altre punt a destacar és l’àbac o mensual per a persones en situació de desocupació, que podran beneficiar-se d’un nou abonament mensual de 15 euros amb el qual podran fer ús de la piscina.

Així mateix, les persones que s’inscriguen i contracten un abonament podran gaudir de manera totalment gratuïta de la piscina durant tot el mes de setembre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari