Els usuaris del Centre Ocupacional El Molí culminen el gran mosaic ceràmic que recobrirà el túnel d'entrada a Onda

Ballester: “Els alumnes reverteixen tot el seu talent en aquest projecte que donarà la benvinguda a onders i visitants”

Els usuaris del Centre Ocupacional El Molí culminen el gran mosaic ceràmic que recobrirà el túnel d'entrada a Onda
15/11/2021 -

El gran mosaic ceràmic que recobrirà el túnel d’entrada a Onda ja està pràcticament finalitzat gràcies al treball dels usuaris del Centre Ocupacional El Molí, els quals han confeccionat artesanalment els diferents dibuixos com són el castell de les 300 torres, la Font de Dins, l’ermitori d’El Salvador, el portal de Sant Pere o l’Església de l’Asunción. Ara, l’Ajuntament prepara la licitació per a la instal·lació del mural que es preveu per al primer semestre del pròxim any.

Es tracta d’un projecte impulsat per l’Ajuntament d’Onda que s’emmarca en el pla d’acció #OndaBonica, l’objectiu de la qual és embellir la ciutat, millorar l’accessibilitat i promocionar la ceràmica local. Per a dur a terme aquesta actuació el govern municipal va buscar dos grans aliats, com són els alumnes del Centre Ocupacional El Molí, persones amb discapacitat intel·lectual, que realitzaran de manera artesana aquest mosaic i el Grup Pamesa Cerámica, que ha donat el material ceràmic que s’emprarà.

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, i el regidor de Benestar Social, Óscar Valero, ha supervisat aquesta setmana els treballs i han expressat el seu agraïment als alumnesd’El Molí “per acceptar aquest apassionant repte on reverteixen tot el seu talent que podran contemplar tots els veïns i visitants d’Onda, així com al grup Pamesa per la seua solidaritat”.

El Molí és un centre de formació i de treball, fundat en 1979, per a les persones amb discapacitat intel·lectual, amb l’objectiu d’ajudar als alumnes que, una vegada acabada la seua escolarització, es troben amb dificultat d’accedir al mercat laboral. Allí aprenen les habilitats bàsiques per a desenvolupar un treball a través dels tallers de fusteria, acabats, ceràmica, plastificat de taulells i trencadís.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari