El veïnat d'El Colador demanen a Ballester millor alumnat i infraestructures en el barri onder

El veïnat d'El Colador demanen a Ballester millor alumnat i infraestructures en el barri onder
04/03/2021 -

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, al costat del regidor d’Ordenació del Territori i Habitatge, Juan López, han recorregut el barri del Colador amb el propòsit d’atendre les demandes dels veïns i millorar les infraestructures i serveis.

En concret, els residents han mostrat al govern municipal el seu especial interés per millorar l’enllumenat dels seus carrers principals i la remodelació i embelliment de la pista esportiva i el parc infantil, infraestructures actualment degradades per la falta de manteniment durant anys. Unes actuacions que la primera edil es va comprometre a dur a terme.

“La nostra política es fonamenta en l’escolta activa per a actuar i construir entre tots la ciutat que volem, perquè a Onda no hi ha barris xicotets, són tots de primera categoria i mereixen per igual les millors condicions per al benestar dels seus ciutadans”, ha destacat la primera edil.

Onda barri a barri

Aquesta ronda de visites s’emmarca en la campanya de participació ciutadana ‘Onda barri a barri’ que l’equip de Carmina Ballester duu a terme des de començament de legislatura. Recentment, l’alcaldessa també ha visitat el Baixador de Betxí per a oferir solucions que milloren la qualitat de vida dels ciutadans d’aquesta àrea municipal, oferint-los el servei de transport gratuït en el trajecte Onda-Baixador i viceversa. Una altra de les zones recorregudes durant els últims dies ha sigut la pedania d’Artesa per a tractar d’ajudar a solucionar els problemes d’humitats que pateix l’Església fent una xicoteta actuació al jardí annex.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari