Veïns amb malalties cròniques d'Onda reben medicaments a casa

Veïns amb malalties cròniques d'Onda reben medicaments a casa
08/04/2020 -

L’Ajuntament d’Onda, al costat de 15 voluntaris de Protecció Civil i Creu Roja, està garantint la continuïtat de medicació específica als veïns amb malalties cròniques, vulnerabilitat física i persones que presenten una patologia de risc aïllats en el seu domicili durant la crisi sanitària ocasionada per la Covid-19.

D’aquesta manera, el consistori ha activat un protocol d’actuació mitjançant el qual Protecció Civil i Creu Roja recullen diàriament, mentre dure el confinament, els tractaments en el Servei de Farmàcia de l’Hospital Universitari La Plana per a, a continuació, portar-lo a les cases dels malalts ondenses seguint totes les pautes preventives i mesures sanitàries.

“Volem posar-los les coses fàcils als nostres veïns, ajudant-los en aquests durs moments i convertint-nos a les mans i les cames dels qui no poden eixir del seu domicili però necessiten diàriament la seua medicació” ha destacat Óscar Valero, regidor de Benestar Social, Família i Majors.

Així mateix Valero ha detallat que “diàriament una desena d’ondenses es beneficien d’aquest servei de transport de medicació que, en cas de no haver-lo posat en marxa, s’hagueren quedat sense una cosa vital com les seues medicines”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari