El veïnat d'Onda ja pot sol·licitar i canviar els bons descompte de 20 euros en el comerç i hostaleria

El veïnat d'Onda ja pot sol·licitar i canviar els bons descompte de 20 euros en el comerç i hostaleria
27/04/2021 -

Tots els empadronats a Onda majors de 18 anys ja poden sol·licitar i descarregar, a través de la web bonos.onda.es, els dos bons descompte per valor de 10 euros que corresponen a cada veí per a canviar en els 76 establiments adherits a la campanya ‘Bono + comerç’ que ha promogut l’Ajuntament.

El govern municipal inverteix un total de 250.000 euros en aquesta iniciativa l’objectiu de la qual és fer costat al comerç, hostaleria i sector serveis davant la crisi derivada de la pandèmia. El ‘Bo + comerç’ arriba, després d’escoltar els empresaris i autònoms de la ciutat, en forma de 25.000 bons descompte que els onders podran usar per a comprar productes o serveis en els establiments locals fins al 31 de juliol.

Després d’iniciar sessió en la web bonos.onda.es, cada beneficiari podrà usar el bo de 10 euros per a compres superiors a 20 euros o, en cas d’aportar els dos bons, per més de 40 euros. Després, l’Ajuntament reintegrarà la quantia als establiments i, per a això, habilitarà cinc períodes per a justificar les ajudes durant els deu primers dies de maig, juny, juliol, agost i setembre. Els bons són nominatius i intransferibles.

“Hem escoltat el sector comercial i hostaler local i ens vam posar a treballar junts per a ajudar-los a alçar la persiana cada dia i superar aquesta crisi provocada per la pandèmia. D’ací naix el Bo + comerç, que compleix el doble objectiu de dinamitzar el teixit econòmic local i, alhora, aconseguir que les inversions dels onders es queden a Onda”, ha apuntat l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, qui aquest matí ha recorregut alguns dels comerços per a comprovar el funcionament de la iniciativa al costat de l’edil de Promoció Econòmica, Maria Baila.

A més de la web habilitada, els interessats poden realitzar qualsevol consulta o resoldre dubtes a través del mail jpalbiol@onda.es o telèfon 664570034.

Quatre línies d’ajuda

En paral·lel, l’equip de govern que lidera Carmina Ballester ha posat en marxa altres tres línies d’ajudes destinades al fet que empreses, comerços i autònoms locals puguen fer front a la crisi de la Covid-19. En concret, a més del bo comerç, ja poden presentar les sol·licituds per al Pla Parèntesi, el Pla Supera i les ajudes a la contractació de persones desocupades. La inversió total és d’1,2 milions d’euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari