Més de 400 corredors disputaran la VI Edició del Circuit 5K Cada vegada + Dones a Onda

Més de 400 corredors disputaran la VI Edició del Circuit 5K Cada vegada + Dones a Onda
15/01/2020 -

Més de 400 corredors participaran en la VI Edició del Circuit 5K Cada vegada + Dones, organitzat pel Club d’Atletisme d’Onda amb assessorament de 42y pic, i la col·laboració de l’Ajuntament.

Així ho ha confirmat el secretari del Club d’Atletisme d’Onda, Andrés Tomaseti, en indicar que “esperem al voltant de 400 corredors”. La prova se celebrarà aquest dissabte, 18 de gener a les 17.15 hores amb eixida des de la Pista d’Atletisme del municipi.

Per part seua, el regidor d’Esports, Jovi Iserte, ha destacat que “amb proves com aquesta fomentem el turisme esportiu a Onda i impulsem la participació de les dones en les carreres”.

De fet, s’espera un 40% de participació femenina en aquesta carrera, segons els organitzadors. A més, Iserte ha subratllat la importància de celebrar esdeveniments esportius a Onda, ja que “dinamitzen el turisme i col·loquen a Onda com a destinació triada potenciant el nostre turisme actiu”.

El recorregut triat no dista d’altres anys, amb eixida des de la pista d’atletisme, passant per l’avinguda Serra d’Espadà i continuant amb una lleugera volta pels principals carrers del centre urbà i de tornada a les pistes. En finalitzar la carrera, el Club d’Atletisme oferirà aigua, sals minerals i fruita als participants perquè recuperen l’energia. En total, 5 quilòmetres que ompliran Onda d’esport i color els carrers d’Onda.

Recollida de Dorsal

La recollida de dorsals s’efectuarà el dissabte 18 des de les 15.30 hores en les pistes d’atletisme d’Onda. Cal recordar que la carrera començarà a les 17 hores en aquest mateix lloc.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari