Victor Küppers reuneix 1.200 veïns en la clausura del cicle de salut mental 'Onda Inspira'

Victor Küppers reuneix 1.200 veïns en la clausura del cicle de salut mental 'Onda Inspira'
15/06/2022 -

Onda ha tancat amb brillantor el cicle de salut mental i gestió del talent ‘Onda Inspira’ amb la intervenció del reconegut professor Victor Küppers, qui ha aconseguit reunir 1.200 onders en les dues sessions d’aquesta vesprada que ha albergat el Teatre Mònaco. ‘La importància de l’actitud’, ‘per què és important saber escoltar’, ‘que ningú decidisca per tu’ o ‘desenvolupa el teu potencial’ han sigut algunes de les claus que el ponent ha treballat.

El públic s’ha mostrat entregat a la seua oratòria i atent als seus consells. A més, Küppers ha aprofitat per a interactuar amb els assistents, fent de la ponència una activitat molt pràctica i entretinguda, en la qual també hi ha hagut cabuda per a l’humor.

El regidor de l’Àrea de Ciutat Saludable i Sostenible, Paco Pastor, s’ha mostrat optimista amb l’acolliment del cicle Onda Inspira, “una iniciativa que va nàixer fruit de la necessitat de reforçar i atendre la salut mental dels onders durant i després de la pandèmia, com així detectem en el diagnòstic del Pla de Salut d’Onda en el qual vau participar associacions i veïns. Gràcies per la vostra implicació i per contribuir al fet que accions com la que hui organitzem, amb referents de primer nivell nacional, arriben a Onda”.

Per part seua, la regidora de l’Àrea d’Educació i Formació, Estela Badenes, ha manifestat que “El nostre objectiu és ajudar a entrenar les emocions, l’actitud, la resiliència i la psicologia positiva. Perquè si és important tindre un cos sa, també ho és tindre una ment sana”.

2.000 participants

Cal recordar que més de 2.000 persones han participat en els esdeveniments d’Onda Inspira, aconseguint el ple en totes les ponències, tant en les de Küppers com en la de l’empresari Emilio Duró i la jornada ‘Onda talks’. L’Ajuntament ja ha anunciat que l’any que ve es repetirà aquesta reeixida iniciativa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari