Tornen les visites teatralitzades al Castell i Centre Històric d'Onda

Tornen les visites teatralitzades al Castell i Centre Històric d'Onda
13/03/2022 -

Amb l’arribada de la primavera tornen les visites teatralitzades al Castell i Centre Històric d’Onda organitzades per l’Ajuntament, l’Oficina de Turisme Municipal i l’empresa Kinerama. L’objectiu d’aquesta iniciativa, que cada any aconsegueix gran èxit de participació, és posar en valor el patrimoni històric i cultural d’Onda a través d’aquesta experiència turística única.

Les visites, que seran gratuïtes i començaran el dissabte 9 d’abril a les 18.00h, es realitzaran sota inscripció via correu electrònic escrivint a onda@touristinfo.net o telèfon telefonant al 964 60 28 53. El calendari continuarà en dissabtes alterns durant els dies 23 d’abril i 21 de maig a les 18.00h; 11 i 16 de juny i 20 d’agost a les 19.30h; 17 de setembre i 8 d’octubre a les 18.00h; 5 de novembre, 4 i 8 de desembre a les 12.00h.

Mitjançant aquesta original acció que discorrerà pels enclavaments d’interés de la ciutat, un conjunt d’actors i actrius amb vestimenta de l’època donaran a conéixer la història del municipi des de temps immemorials.

Sobre aquest tema, la regidora de Promoció Econòmica, María Baila, ha explicat que “l’objectiu d’iniciatives com aquesta és contribuir al coneixement i difusió entre la ciutadania de la història d’Onda. Al mateix temps, es busca fomentar i promocionar l’accés al públic dels racons més emblemàtics del nostre centre històric”.

Visites guiades Castell de les 300 torres

Cal recordar que el Castell de les 300 torres ofereix visites guiades tots els diumenges amb reserva prèvia amb una duració de dues hores. El punt d’eixida és el centre d’acolliment de visitants del Castell a les 12.00h. La resta de dies es realitzen visites guiades sota petició.

L’itinerari consisteix en la visita del Museu Arqueològic, Castell, Jaciment Arqueològic del Palau i Centre Històric. El preu és de 10€/adults i xiquets gratis fins a 15 anys. Els interessats poden trobar informació i formalitzar la seua reserva en info@quierocultura.es o al 674 809 271. Així mateix, durant les pròximes setmanes l’Ajuntament anunciarà noves activitats turístiques.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari