Onda rehabilitarà tres cases del centre històric i les cedirà a famílies necessitades

L’objectiu del govern municipal és crear un parc d’habitatges socials en col·laboració amb la Caixa Rural d’Onda

Onda rehabilitarà tres cases del centre històric i les cedirà a famílies necessitades
26/05/2020 -

L’Ajuntament d’Onda, tal com es va comprometre, rehabilitarà immobles en el centre històric per a crear un parc d’habitatges socials al servei de famílies necessitades. Així, en Junta de Govern s’ha aprovat la licitació dels projectes de rehabilitació de les tres primeres cases amb un pressupost total de 354.664 euros, cofinançat pels fons per al desenvolupament regional (FEDER) de la Unió Europea.

L’objectiu del govern municipal és donar solució a les persones sense llar detectades pels serveis municipals, oferint un habitatge temporal a joves en risc d’exclusió social, persones desnonades, víctimes de violència de gènere o persones sense llar fins a aconseguir la normalització de la situació social i econòmica.

En aquest cas, s’actuarà sobre dues cases al carrer Tremedal i una al carrer La Llum, totes elles de planta baixa i dues altures, que es troben en un estat deteriorat i que necessiten una rehabilitació integral. D’aquesta forma, aquesta iniciativa compleix el doble propòsit de millorar el servei social als ciutadans i, d’altra banda, recuperar espais degradats del centre històric per a dinamitzar la zona.

Sobre aquest tema, l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha apuntat que “ens vam comprometre a no deixar a cap ondense arrere i per això treballem per a aconseguir que totes les famílies tinguen dret a un habitatge digne”.

Pacte ‘Tots per Onda’

Cal recordar que aquesta era una de les propostes consensuades en el pacte ‘Tots per Onda’ entre totes les forces socials, econòmiques i polítiques de la ciutat. A més, en aquest punt també s’inclouen dos habitatges per a ús social que cedeix la Caixa Rural d’Onda. Així, el parc d’habitatges socials arranca amb cinc immobles als quals, cada any, s’aniran incorporant nous espais.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari