Torna l'Escoleta de Pasqua d'Onda per a més de 140 famílies

Torna l'Escoleta de Pasqua d'Onda per a més de 140 famílies
20/04/2022 -

L’Ajuntament d’Onda ha donat el tret d’eixida a una nova edició de la tradicional Escoleta de Pasqua, amb l’objectiu d’afavorir la conciliació laboral i familiar dels onders. Així, més de 140 famílies s’han inscrit enguany a aquest servei que promou activitats lúdic-educatives per als xiquets d’Infantil i Primària.

Cal recordar que en aquesta ocasió s’està duent a terme en el CEIP Miralcamp, en horari de 9.00 a 13.00, i inclou un servei d’acolliment matinal de 7.30 a 9.00 h. i vespertí de 13.00 a 14.30 h.

Entre la programació destaquen tallers artístics, una visita a les instal·lacions del Casal Jove, una gimcana pasquera, excursions, jocs cooperatius i tallers d’expressió corporal. Tot pensat amb l’objectiu de promoure l’aprenentatge de manera lúdica dels més xicotets de la casa.

Sobre aquest tema, la regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Onda, Estela Badenes, ha destacat: “Des de l’equip de govern continuem apostant per la conciliació familiar amb l’objectiu de dotar a les famílies de recursos durant les vacances escolars. Per a això, hem plantejat una completa programació perquè els més xicotets de la casa puguen gaudir durant la Pasqua”.

Tarifes i bonificacions

Cal destacar que, a fi de facilitar l’accés a l’Escoleta de Pasqua, l’Ajuntament ha mantingut les tarifes i bonificacions respecte a l’edició anterior. D’aquesta manera, el govern municipal continua complint el seu compromís amb els pares i mares onders per a dur a terme iniciatives com aquesta, impulsades des de la regidoria d’Educació, que afavorisquen la conciliació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari