Torna 'Millorem Onda', la plataforma de participació veïnal per a dissenyar els pressupostos municipals de 2023

Torna 'Millorem Onda', la plataforma de participació veïnal per a dissenyar els pressupostos municipals de 2023
05/09/2022 -

L’Ajuntament d’Onda ha presentat una nova edició de ‘Millorem Onda’, la plataforma que recull les propostes dels onders per a dissenyar els pressupostos participatius del 2023. La primera cita se celebrarà al costat del centre educatiu Baltasar Rull dimecres que ve, 7 de setembre. Els encarregats d’escoltar les peticions de la ciutadania seran l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester; i el tinent d’alcalde de l’àrea d’Innovació i Participació Ciutadana, Vicent Bou.

En aquest sentit, Ballester ha declarat: “Una de les màximes d’aquesta corporació és escoltar els nostres veïns per a conéixer quines són les seues inquietuds i com creuen que podem millorar la seua qualitat de vida”. “Volem involucrar a tots els onders en el futur de la seua ciutat i fer-los partícips de la nostra il·lusió, per això continuem amb aquesta iniciativa centrada en la participació”, ha assenyalat.

En les anteriors edicions de ‘Millorem Onda’ s’han tocat temes en els quals el Consistori ja ha actuat com la gestió de residus, la instal·lació de mobiliari urbà i la millora dels carrers del municipi. A més, s’ha habilitat el correu electrònic participacio@onda.es perquè els ciutadans puguen enviar les seues propostes. També estaran disponibles uns formularis en la recepció de l’Ajuntament en els quals redactar els seus suggeriments que podran ser incloses en els pressupostos anuals del municipi.

Cal recordar que el Consistori té una pàgina web (participacio.onda.es) en la qual els ciutadans poden consultar iniciatives de govern obert. A més, en ella trobaran diverses formes de contacte per a fer arribar els seus suggeriments a la corporació municipal.

Premi a la transparència

L’Ajuntament d’Onda fa una labor constant per a garantir el govern obert en la seua labor diària. Recentment, ha revalidat el primer lloc com la localitat amb major nivell de transparència de la Comunitat Valenciana en aconseguir una puntuació del 100% en el segell InfoParticipa, elaborat per la Universitat Autònoma de Barcelona al costat del Govern d’Espanya.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari