Així serà la Nit de Sant Joan a Orpesa 2022

Coneix tots els detalls de la nit més màgica de l’any en la Platja Morro de Gos

Així serà la Nit de Sant Joan a Orpesa 2022

Orpesa tornarà a celebrar la Nit de Sant Joan després de dos anys sense poder fer-ho amb normalitat per la crisi sanitària provocada per la COVID-19. Dijous que ve 23 de juny, la Platja Morro de Gos es convertirà en un punt de trobada de veïns i veïnes per a celebrar la nit més especial de l’any.

Tal com ha informat la Regidoria de Festes d’Orpesa, el municipi recupera aquesta celebració amb la programació tradicional en la plaça Mallorca de la Platja Morro de Gos. La gastronomia, la música, la pirotècnia i, com no, es donaran cita a partir de les 21.00 hores.

En concret, a les 21.00 hores, es realitzarà el repartiment de la tradicional coca de Sant Joan fins a esgotar existències; a les 23.00 hores, la pirotècnia es convertirà en protagonista amb correfocs a càrrec de la Falla la Carrasca de Benicarló, pel passeig Mediterrani fins a la plaça Mallorca. I a les 00.00 hores, començant amb Sant Joan, es farà la Cremà de la Foguera i, posteriorment, hi haurà revetla a càrrec de Grup Next.

Orpesa celebrarà així la nit més curta i màgica de l’any recuperant la normalitat amb les tradicionals fogueres i donant la benvinguda com sempre a l’estiu. Una temporada que sens dubte tornarà a acollir a milers de turistes per a gaudir de les seues platges, amb Bandera Blava en Amplàries, Morro de Gos, La Petxina i Platgetes de Bellver.

La festa continua tot el cap de setmana

La nit de Sant Joan serà la bestreta de l’agenda d’oci del cap de setmana a Orpesa, en el qual es podrà gaudir dels últims concerts del festival Singular en l’emblemàtica Torre del Rei.

Després de les actuacions de Dorian Wood (18 de juny) i d’Anari (19 de juny), serà el torn de l’estatunidenc Peter Broderick, el dissabte 25 a les 22.30 hores; i de la catalana Joana Serrat, el diumenge 26 a les 20.00 hores.

La reserva d’entrades pot realitzar-se a través del telèfon 964310100 (Museu d’Orpesa) i en línia en la web www.entradium.com.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari