La Diputació de Castelló aposta per la cultura per als més petits amb la nova edició del Mercat de Cultura Infantil d'Orpesa 'MICO'

La Diputació de Castelló aposta per la cultura per als més petits amb la nova edició del Mercat de Cultura Infantil d'Orpesa 'MICO'
19/05/2022 -

La diputada de Cultura, Ruth Sanz, ha assistit aquest matí a la inauguració de la tercera edició del Mercat de Cultura Infantil d’Orpesa (MICO), on li han acompanyat Araceli Moya, alcaldessa de la localitat; el director territorial de l’Institut Valencià de Cultura, Alfonso Ribes; Gonçal Tamborero, regidor de cultura de l’Ajuntament d’Orpesa; Júlia Gozalbo, directora de l’esdeveniment, i Tian Gumbau, representant de l’associació d’arts escèniques per a la infància i la joventut ‘Te veo’.

Ruth Sanz ha reconegut el treball de l’equip de govern d’Orpesa i ha declarat que “l’aposta per la cultura en la seua màxima expressió aquesta fent d’Orpesa un referent i, per tant, els responsables polítics poden estar orgullosos per la iniciativa, però encara més la ciutadania per poder gaudir d’una gran diversitat d’activitats dinamitzadores que els enriqueixen”.

Aquesta edició, a més de comptar amb multitud de propostes i activitats culturals dirigides al públic més petit, té com a particularitat la volta a la normalitat a causa de les passades restriccions per la Covid-19. Sanz ha assegurat que “en aquesta edició, gràcies a la no obligatorietat de les màscares podrem veure els somriures dels més petits; somriures de tornar a la normalitat, de ganes de gaudir els espectacles, del circ, de la màgia…”.

Les activitats es duen a terme des d’ahir dimecres fins al dissabte 21 de maig i contemplen actuacions, cinema infantil, taules de debat, presentacions, jocs i animació. Per a consultar horaris, activitats i més informació consultar la pàgina web oficial (www.mercatorpesa.org).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari