Un espectacle de focs artificials aquàtic i correfocs, aquest cap de setmana a Castelló

Pirotècnia Martí i Pirotècnia Peñarroja oferiran la millor pólvora coincidint amb la celebració de festes patronals

arxiu

Un espectacle de focs artificials aquàtic i correfocs, aquest cap de setmana a Castelló

La província de Castelló il·luminarà aquest cap de setmana el seu cel amb la millor pirotècnia de la mà de les festes patronals dels municipis, que celebren Sant Jaume i Santa Magdalena. Un castell de focs artificials aquàtic o correfocs amb els Dimonis de la Plana crearan una atmosfera única per a aquest cap de setmana en el qual es notarà encara més l’arribada de turistes per a descobrir la província i les seues platges.

La Pirotècnia Reyes Martí serà l’encarregada d’il·luminar la nit d’aquest dissabte 23 de juliol a Moncofa, que celebra fins al 29 de juliol les seues Festes de Santa Maria Magdalena 2022. A les 23.15 hores dispararà el castell de focs artificials aquàtic davant el passeig marítim de la localitat i tancarà així un dels dies més significatius per als moncofins i moncofines.

Un espectacle visual únic com ho és la mateixa jornada. Després de dos anys sense poder celebrar-se per la pandèmia del coronavirus, aquest dissabte serà el desembarcament de Santa Maria Magdalena, declarada Festa d’Interés Turístic Provincial i considerada la processó més antiga i tradicional de la Comunitat Valenciana, amb orígens en el segle XV.

En concret, a les 19.30 hores començarà la processó des de l’ermita de Maria Magdalena cap a la mar i serà a les 20.00 hores quan es realitze el desembarcament. La pólvora acomiadarà el dia més important de les festes a les 23.15 hores, amb milers de persones en el passeig marítim.

Correfocs a Orpesa

Una altra de les localitats que es troba en plena celebració és Orpesa amb les seues Festes de Sant Jaume 2022. En aquest sentit, el divendres a les 23.30 hores els Dimonis de la Plana oferiran un correfoc i espectacle des de la plaça de l’Església, passant pels carrers Ríos Portilla, Sánchez Pastor, Doctor Fleming, plaça Major, Leoncio Serrano, José Rivera Forner i la plaça de Bous.

El dilluns, la Pirotècnia Peñarroja posarà el fermall d’or a Sant Jaume amb un castell de focs artificials al carrer Vicente Blasco Ibáñez a les 00.00 hores, al costat de l’IES Torre del Rei. A continuació, es reprendrà el ball de l’Orquestra The Luxe en la Plaça Major.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari