La Diputació de Castelló finalitza la primera fase de l'asfaltat de la carretera de Cabanes a Oropesa, en la qual invertirà en total 691.000 euros

El president, José Martí, juntament amb el diputat Santi Pérez i l’alcaldessa de Cabanes, Virgínia Martí, ha visitat el vial per a conéixer els treballs completats de la primera etapa de la connexió entre Cabanes i Orpesa, actuació que es realitza de manera coordinada amb la Generalitat Valenciana

La Diputació de Castelló finalitza la primera fase de l'asfaltat de la carretera de Cabanes a Oropesa, en la qual invertirà en total 691.000 euros
07/05/2022 -

La Diputació de Castelló ha finalitzat la primera fase de les obres de millora de la carretera CV-1486, popularment coneguda com la carretera de Miravet, en haver asfaltat aproximadament 6 quilòmetres de vial gràcies a una inversió de l’entitat provincial de 691.000 euros. El president de la Diputació, José Martí; el diputat provincial de Carreteres, Santi Pérez; i l’alcaldessa de Cabanes i diputada provincial, Virginia Martí, han visitat el resultat final d’aquesta primera etapa de remodelació que es realitza juntament amb la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat.

Aquestes actuacions han consistit en l’aplicació de la capa intermèdia d’aglomerat de 4 centímetres de grossària al llarg d’aproximadament 6 quilòmetres. També s’han finalitzat els treballs de senyalització horitzontal del vial mitjançant el pintat de les línies horitzontals laterals que delimiten la calçada d’aquest vial la titularitat del qual correspon a l’Ajuntament de Cabanes.

Sobre aquesta obra, el president Martí ha recalcat que és ”un dia de celebració per a les famílies que usen aquesta carretera, tant per la gent de la costa com per la de l’interior”. Sobre aquest tema, el president ha demanat públicament ”prudència i convivència entre ciclistes i automobilistes per a evitar possibles accidents en aquest vial situat en un paratge natural”.

En similars termes s’ha referit el diputat Santi Pérez, qui ha afirmat que ”s’ha finalitzat una primera fase que cobreix les necessitats de moltes persones i famílies usuàries d’una calçada que comptava amb innombrables sots i un traçat irregular i perillós”. Per part seua, l’alcaldessa de Cabanes s’ha mostrat tremendament orgullosa que ”després de molts anys per fi comencem a veure la llum al final del túnel, amb la finalització d’aquesta primera fase i pròximament amb les cunetes per a donar-li més seguretat”.

Pròximament s’iniciaran els treballs d’actuació previstos per la Conselleria, que consisteixen en la millora de la seguretat viària mitjançant la formigonada i la pavimentació de les cunetes de seguretat, així com la col·locació d’una barrera bionda, perquè posteriorment siga la pròpia Diputació qui finalitze per complet aquestes obres, amb la senyalització vertical del vial i l’aplicació d’una segona capa d’asfalt al traçat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari