Orpesa celebrarà amb foc la Nit de Sant Pere 2023

L’Ajuntament d’Orpesa ha anunciat un programa d’actes aquest dimecres 28 de juny per Sant Pere

Orpesa celebrarà amb foc la Nit de Sant Pere 2023

Després que el divendres passat es donara la benvinguda a l’estiu amb la tradicional Nit de Sant Joan, aquest dimecres Orpesa celebra la Nit de Sant Pere 2023 amb foc i música per a continuar amb aquesta tradició tan marcada en la identitat marítima de la localitat castellonenca.

I és que l’Ajuntament d’Orpesa, a través de la regidoria de Festes, ha anunciat la programació de la Nit de Sant Pere, que serà aquest dimecres, 28 de juny – previ al Dia de Sant Pere, el dijous – a partir de les 21.00 hores en la plaça París de la platja de la Conxa.

En concret, a les 21.00 hores es realitzarà el repartiment de la tradicional coca per part de la corporació municipal i de la cort d’honor i reina de les Festes. Un dolç típic d’aquesta festa que serà acompanyat de vi moscatell per a totes les veïnes i veïns que celebren la nit en honor al patró a la platja de la Petxina.

Com sempre, després del repartiment de la coca, a partir de les 23.00 hores el foc i la pólvora inundaran Orpesa de la mà del ja sinònim d’aquesta festa, el correfoc, a càrrec de la Falla La Carrasca de Benicarló, al llarg de la platja.

La màgia i diversió d’aquest moment culminarà amb la revetla del grup Cobra, que se’n pujarà a l’escenari de la plaça París a partir de les 00.00 hores, tal com ha anunciat l’Ajuntament d’Orpesa.

La localitat continua així omplint-se d’activitat amb l’arribada de l’estiu i dels seus milers de turistes i visitants que triaran, una vegada més, la bellesa de les seues platges per a passar les vacances aquest estiu. Aquest cap de setmana ja va ser un dels més multitudinaris de l’estiu amb la celebració de la Nit de Sant Joan, que va congregar a milers de persones a la platja Morro de Gos entorn de les fogueres, correfocs i música de la mà del grup Twister.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari