Programa de la nit de Sant Joan d'Orpesa 2023

La platja Morro de Gos comptarà amb activitats la nit del 23 de juny

Programa de la nit de Sant Joan d'Orpesa 2023

La nit més especial de l’any tornarà a viure’s a les platges. Orpesa ha presentat el programa per a la nit de Sant Joan 2023, que aquest divendres, 23 de juny, tornarà a il·luminar la localitat en un cap de setmana que serà especialment multitudinari pel festiu del dissabte per a moltes treballadores i treballadors, la fi del curs escolar i l’inici de l’estiu.

Així, tal com ha informat l’Ajuntament d’Orpesa, a través de la regidoria de Festes, les fogueres, la música i la pólvora tornaran a ser les protagonistes de la tradicional Nit de Sant Joan, que serà aquest divendres 23 de juny.

En la plaça Mallorca, que es troba a la platja Morro de Gos, a les 21.00 hores es realitzarà el tradicional repartiment per a les veïnes i veïns de la coca de Sant Joan, imprescindible en aquesta cita, fins a esgotar existències.

Després del sopar, la Falla la Carrasca de Benicarló ha organitzat un correfoc pel passeig Mediterrani fins a la plaça Mallorca, a les 23.00 hores. I per a culminar amb la nit, a les 00.00 hores es farà la cremà de la foguera i, a continuació, arrancarà la revetla a càrrec del grup Twister.

La platja Morro de Gos disposa de serveis WC, passarel·les, pàrquing, parada d’autobús i bandera blava, per la qual cosa moltes famílies aposten per gaudir d’aquest pont en la localitat castellonenca.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari