Els 'Bous al Ravalet' tornen a Orpesa amb les Festes de Sant Antoni 2023

Del 13 al 15 de gener, Orpesa comptarà amb programa de bous de diverses ramaderies

Els 'Bous al Ravalet' tornen a Orpesa amb les Festes de Sant Antoni 2023
11/01/2023 -

Els veïns i veïnes compten els dies per a la celebració de les festes de Sant Antoni d’Orpesa 2023, que un any més comptaran amb programa de bous. L’Ajuntament d’Orpesa ha anunciat que tornen els ‘Bous al Ravalet’ amb diverses ramaderies en la programació.

En concret, tots els actes taurins se celebraran al carrer Sant Jaume i hi haurà bous de les ramaderies d’Alberto Garrido, El Saliner, Javier Tárrega El Gallo, Astolfi i Germán Vidal, segons la Regidoria de Festes.

Així, el programa de bous d’Orpesa per Sant Antoni arranca el divendres 13 de gener amb una embolada infantil a les 22.15 hores organitzada per la Penya Sense DNI, mentre que a les 23.00 hores hi haurà cinc bous embolats de la ramaderia d’Alberto Garrido, amb emboladors de la Penya Sense DNI, Grup Rosario, Emboladores del Serrallo, De taurinas maneras i SAE 40.

El dissabte 14 a les 11.00 hores hi haurà desencaixonada infantil organitzada per la Penya Sense DNI, mentre que a les 12.00 hores hi haurà vaques de la ramaderia d’Alberto Garrido. A la vesprada, a les 17.30 hores, es reprenen els Bous al Ravalet amb vaques de la ramaderia del Saliner i, a continuació, es desencaixonarà un bou salvatge de nom Dependent, número 11, guarisme 8, color negre, de la ramaderia Astolfi.

També el dissabte, a les 19.30 hores, hi haurà embolada infantil organitzada per la Penya Sense DNI, mentre que a les 23.00 hores els taurins i taurines tindran vaques i bou de la ramaderia de Javier Tárrega El Gallo i embolada del bou salvatge Dependent d’Astolfi.

Finalment, el diumenge 15 a les 10.30 hores, el carrer Sant Jaume acollirà també l’obertura de l’exposició de fotografia ‘Tomaset en el record’. A les 13.30 hores tornen els Bous al Ravalet amb vaques i bou de la ramaderia de Germán Vidal amb solta de vaques marcades amb el ferro de Tomás Alejandro ‘Tomaset’, en col·laboració amb la Penya Sense DNI. A les 17.30 hores s’acomiadarà el programa taurí amb vaques i bou de la ramaderia de Javier Tárrega El Gallo.

Uns actes que s’emmarquen en la celebració de les Festes de Sant Antoni d’Orpesa 2023, que tindran una àmplia programació aquest cap de setmana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari