Sis persones intoxicades per clor en un parc aquàtic d'Oropesa

Sis persones intoxicades per clor en un parc aquàtic d'Oropesa

Aquest dimecres, sis persones s’han intoxicat per clor en un parc aquàtic d’Orpesa i han hagut de ser ateses per equips sanitaris, tal com ha informat el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU).

El CICU ha detallat que al voltant de les 13.30 hores es va sol·licitar la seua intervenció per a assistir a diverses persones que presentaven nàusees i dificultat respiratòria en un parc aquàtic de la localitat castellonenca.

Fins a Orpesa es va traslladar una unitat del SAMU, una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB) i una ambulància convencional.

L’equip mèdic del SAMU va atendre un total de sis persones intoxicades per clor. Un xiquet de 7 anys i una xiqueta de 8 van ser traslladats a un centre de salut, mentre que una dona de 42 anys va ser evacuada a l’Hospital General Universitari de Castelló.

D’altra banda, una dona de 49 anys i dos homes de 47 i 49 anys van ser donats d’alta allí mateix, segons ha assenyalat el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) en un comunicat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari