Diversos tributs gratuïts a la platja sonen a Orpesa aquest cap de setmana

L’Ajuntament d’Orpesa ha programat diversos tributs dins del festival Luna Pop

Diversos tributs gratuïts a la platja sonen a Orpesa aquest cap de setmana

La música en directe inundarà Orpesa aquest cap de setmana amb diversos tributs nocturns a la platja gratuïts. Una proposta per a gaudir del cap de setmana en la localitat costanera amb música per a tots els gustos.

Tal com ha anunciat l’Ajuntament d’Orpesa, la regidoria de Turisme posa en marxa del divendres 7 al diumenge 9 de juliol el festival ‘Luna Pop Oropesa’, amb concerts en la plaça M.ª Cambrils Sendra, és a dir, a la platja Les Amplàries. Tots ells, amb accés lliure i a les 23.00 hores.

Així, el divendres hi haurà un tribut a Los Secretos pels G-cretos Locos, el dissabte el tribut serà d’Estopa per part del grup Destrangis, i finalment el diumenge 9 es podrà gaudir de música disco de la dècada dels 70 i 80 – amb temes de Bee Gees, Tom Jones o Michael Jackson – a càrrec dels Bonics.

Música en directe al costat de la mar que, sens dubte, farà del Festival Luna Pop Orpesa una opció per a moltes i molts dels quals ja es troben gaudint de les seues vacances d’estiu en la bonica localitat de la costa de Castelló, amb cinc banderes blaves a les seues platges i port esportiu aquest estiu de 2023.

Més cultura

Una proposta que es complementa amb altres opcions culturals a Orpesa, com és el cas de l’exposició ‘Mediterrani: terra de colors i tradicions’, que recorre l’obra d’artistes locals reconeguts a nivell internacional, com Pepe Biot, Paco Puig, Conrado Meseguer, Tasio i Gabriel Portolés.

L’exposició es pot visitar a la Torre del Rei de l’1 al 30 de juliol, de dimarts a diumenge, de 18.00 a 21.00 hores, tal com ha anunciat la regidoria de Cultura d’Orpesa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari