Almenara realitza un nou pagament a proveedors de 100.000 euros

Almenara realitza un nou pagament a proveedors de 100.000 euros
06/04/2020 -

L’Ajuntament d’Almenara continua agilitant els pagaments a proveïdors de béns i serveis de tots els sectors amb l’objectiu que empreses i comerços disposen de liquiditat en aquestes jornades. En concret, al llarg de la setmana passada es va avançar el pagament de 100.000 euros, que se sumen als autoritzats durant les setmanes anteriors (més de 20.000). L’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha destacat que “continuarem agilitant els pagaments a proveïdors i continuarem autoritzant nous pagaments durant els pròxims dies, que se sumaran a aquestes quantitats”.

A més també recordar que existeixen diverses iniciatives en marxa en l’àmbit de l’educació, l’oci i l’esport a través de les xarxes socials del consistori, des de les propostes de Cultura, passant pel concurs de dibuix per als cartells de les competicions esportives d’enguany, així com les iniciatives d’Educació Viària des de la Policia Local. A més Protecció Civil anima als xiquets i xiquetes cada dissabte els carrers del municipi i felicita els aniversaris.

També Protecció Civil i la brigada municipal d’obres i serveis continuen contínuament amb les tasques de desinfecció de la localitat. Protecció Civil i voluntaris també segueixen amb les tasques de realitzar la compra i lliurament de medicines a les persones que ho necessiten. Cal no oblidar tampoc el telèfon d’atenció psicològica del consistori, 696 474 456, on s’atendrà les persones que el necessiten. També hi ha en l’àmbit de la informació econòmica un canal informatiu per a autònoms, empresaris, treballadors afectats o persones que viuen de lloguer poden formular les seues preguntes i dubtes al correu electrònic adl@almenara.es , trucar al telèfon gratuït 900 353 135, o entrar al Espai Labora de la Generalitat Valenciana que és www.labora.gva.es/es/ciutadania.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari