Almenara agilita el pagament a proveïdors amb més de 20.000 euros aquesta setmana

Almenara agilita el pagament a proveïdors amb més de 20.000 euros aquesta setmana
27/03/2020 -

L’Ajuntament d’Almenara ha continuat al llarg de la setmana avançant en la política d’avançar en els pagaments a proveïdors locals amb la finalitat que empreses i comerços disposen de liquiditat en aquestes jornades. L’alcaldessa Estíbaliz Pérez, ha destacat que “continuem agilitant els pagaments a proveïdors, amb 20.000 euros al llarg d’aquesta setmana, i continuarem autoritzant nous pagaments durant els pròxims dies, que se sumaran a aquestes quantitats”.

Al mateix temps ha recordat que existeix un servei municipal per a la realització de compres d’aliments i medicines per a les persones que no puguen eixir de casa, impulsat des de Serveis Socials i que s’està realitzant a través de Protecció Civil d’Almenara, juntament amb voluntaris. Les persones necessitades podran sol·licitar el servei en el telèfon 962 62 48 01 de 8 a 15 hores i en el 639 82 27 27 de 15 a 8 hores.

Finalment, en la mesura que siga possible, i sempre que la pluja ho permeta, continuaran realitzant-se les tasques de desinfecció en diversos enclavaments i als carrers de la localitat, a càrrec de la brigada d’obres i serveis així com també Protecció Civil d’Almenara.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari