Patricia Puerta anima als castellonencs i castellonenques a posar el seu granet d'arena per a investigar contra el càncer de mama

Patricia Puerta anima als castellonencs i castellonenques a posar el seu granet d'arena per a investigar contra el càncer de mama
19/10/2020 -

La vicepresidenta de la Diputació de Castelló i diputada de Benestar Social, Patricia Puerta, ha animat la població a sumar-se a la campanya ‘online’ promoguda per l’AECC per a recollir fons per a la investigació contra el càncer de mama, una nova iniciativa que ve a suplir l’absència, a causa de la pandèmia, de les tradicionals taules de recol·lecta. Ho ha fet en l’acte que des de la pròpia entitat s’ha organitzat per a commemorar el dia mundial d’aquesta malaltia i que ha tingut a la cèntrica plaça Major de la capital, al que també han assistit membres de l’equip de govern municipal, com l’alcaldessa Amparo Marco. De forma simbòlica, Puerta s’ha col·locat un llaç de color rosa per a l’ocasió, donat per la coordinadora provincial del col·lectiu AECC Castelló, Salomé Esteller.

Patricia Puerta ha enviat un missatge d’alè i de suport “a totes les dones, així com a les seues famílies, que cada dia planten cara al càncer. Teniu tot el suport moral i l’estima d’aquesta diputació perquè sentiu que no esteu soles”. Així mateix, la vicepresidenta ha demanat que es continue apostant per la investigació i per la prevenció precoç “per tal que arribe el dia en què el càncer quede convertit en un malson del passat”.

La vicepresidenta ha manifestat que, malgrat les limitades competències de la Diputació en matèria de salut, des de la Fundació de l’Hospital Provincial “anem a posar tota la nostra obstinació perquè Castelló aculla un centre capdavanter d’investigació oncològica”. Els tràmits ja estan en marxa.

La Diputació de Castelló, d’altra banda, commemorarà també la jornada de hui amb l’encesa simbòlica de la façana del Palau Provincial amb tonalitats rosa en senyal de recolzament a totes les persones que han patit o pateixen hui en dia el càncer de mama.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari