Patrícia Puerta dissenya amb Creu Roja el Pla Respon enfront del Covid-19 per a actuar als pobles més xicotets

La vicepresidenta de la Diputació considera prioritària l’atenció a malalts crònics, persones majors de 65 anys i menors de 16 en risc de vulnerabilitat

Patrícia Puerta dissenya amb Creu Roja el Pla Respon enfront del Covid-19 per a actuar als pobles més xicotets
18/04/2020 -

La vicepresidenta de la Diputació i responsable de l’Àrea de Benestar Social, Patricia Puerta, està treballant amb la direcció provincial de Creu Roja per a redefinir i millorar la col·laboració que la institució manté amb l’ONG adaptant-la a la nova realitat generada per la crisi del Covid-19. Serà mitjançant un conveni que tindrà 120.000 d’euros de pressupost i que s’adherirà al Pla Respon enfront del COVID-19 que impulsen el Govern d’Espanya i Creu Roja Espanyola.

El Pla Respon està concebut per a atendre els col·lectius més vulnerables en municipis de menys de 6.000 habitants de la província de Castelló: malalts crònics, persones majors de 65 anys i menors de 16 anys amb el risc de vulnerabilitat.

El conveni contemplarà diferents serveis com portar medicines a les persones vulnerables que resideixen en municipis sense oficina de farmàcia, proveir d’un kit setmanal d’higiene bàsica i un altre d’aliments no peribles als qui el necessiten i l’acompanyament de soledat.

El primer pas cap al nou programa d’atenció a col·lectius vulnerables dels xicotets municipis es donarà en el ple del pròxim dimarts en el qual s’aprovarà el canvi de denominació de Repoblem a Respon.

La vicepresidenta Patricia Puerta ha manifestat que «treballem per a oferir el millor servei possible a les persones que es troben en situació de vulnerabilitat posant el focus d’una manera molt especial als pobles més xicotets, en els quals hem de fer tot el que estiga a les nostres mans per a arribar fins on els seus ajuntaments no poden fer-ho».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari