Patricia Puerta reivindica el paper del feminisme en el futur de l'interior en la cloenda de l'Escola de la Tardor de Morella

Patricia Puerta reivindica el paper del feminisme en el futur de l'interior en la cloenda de l'Escola de la Tardor de Morella
23/10/2021 -

La vicepresidenta de la Diputació de Castelló, Patricia Puerta, ha obert aquest dissabte la sessió de clausura de l’Escola de la Tardor de Morella, un espai organitzat per la cooperativa Organic Social Design “que en pocs anys s’ha convertit en un punt de trobada del pensament feminista en l’entorn rural”.

La també responsable provincial d’Igualtat ha assenyalat la generació de xarxes ecofeministes “com l’inici d’un canvi de paradigma que garantisca el creixement econòmic i social de la nostra terra des d’una visió igualitària, sostenible i duradora”. En aquest context, Puerta ha defensat el feminisme “com una oportunitat de creixement per a l’interior” i ha aplaudit la celebració d’esdeveniments que, com aquest, “serveixen per a fomentar el debat i la participació social i política de les dones en àrees rurals”.

L’edició actual compta amb el suport econòmic de l’àrea d’Igualtat, que finança part de les despeses d’organització a través de la línia de subvencions a entitats sectorials. Puerta ha finalitzat obrint les portes del departament que dirigeix “a tothom qui estiga per la igualtat”: “Trobareu sempre la nostra escolta en totes les vostres propostes”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari