Pedro Sánchez inaugura el nou port de Querol de la N-232 a Morella

Ciutadania i autoritats participen en aquest dia històric amb què es facilita la connexió de Morella i Aragó amb la costa

Pedro Sánchez inaugura el nou port de Querol de la N-232 a Morella

Morella i la comarca dels Ports viuran hui un dia històric amb la inauguració del nou traçat de la carretera N-232 en el Port de Querol. Una reivindicació històrica dels veïns i veïnes de la zona que coneixerà de primera mà el president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, juntament amb la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez.

A la cita prevista per a les 11.00 hores del matí tampoc faltaran les màximes autoritats valencianes: el president de la Generalitat, Ximo Puig; la consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Rebeca Torró; el seu successor en el càrrec i actual conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Arcadi España; el president de la Diputació de Castelló, José Martí; l’alcalde de Morella, Ramsés Ripollés, entre altres. Així mateix, participarà Javier Lambán, president del Govern d’Aragó.

“Un projecte de tots i totes”

La localitat de Morella viu hui així tota una celebració per veure per compliment “un projecte de tots i totes”, tal com trasllada el mateix ajuntament morellà. Tal és així que des de les 09.30 hores d’aquest matí s’ha posat a la disposició d’associacions, entitats, alcaldes i alcaldesses autobusos des de Sant Miquel fins al punt de la inauguració.

Ripollés ha assenyalat que “aquesta millora de la carretera N-232 és un projecte de totes i tots i volem que la ciutadania participe a través de les associacions del poble”. L’edil ha recordat que “l’obertura d’aquesta infraestructura és una fita històrica i reivindicada des de fa molts anys que ara serà una realitat” i ha afegit que “era molt necessària per a millorar la seguretat d’aquesta via i reduir el temps de comunicació entre Morella i Els Ports amb altres nuclis de població més grans i amb més serveis”.

Millor connexió amb la costa

El nou traçat de l’N-232 en el Port de Querol eliminarà 68 corbes i facilitarà la connexió de Morella amb altres localitats més grans i amb més serveis, entre elles les de costa. De la mateixa manera, es millorarà la connexió del litoral castellonenc amb Aragó.

En concret, en el tram del Port de Querol-Masia de la Torreta s’ha reduït el traçat de la via en 7 quilòmetres i en més de 10 minuts el temps de circulació. A més, es redueix el desnivell amb un pendent més progressiu i augmenta la seguretat de la carretera en obrir un nou carril per a vehicles lents.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari