L'Ajuntament de Peníscola inicia les obres d'instal·lació d'enllumenat públic en la carretera Peníscola- Benicarló

L'Ajuntament de Peníscola inicia les obres d'instal·lació d'enllumenat públic en la carretera Peníscola- Benicarló
28/01/2021 -

Després del preceptiu tràmit d’adjudicació dels treballs per part de la Regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament de Peníscola, l’adjudicatària de l’obra, NIT LUX S.A, ha iniciat aquesta setmana les obres per a la instal·lació d’enllumenat públic en la carretera CV-140, coneguda com a carretera Peníscola-Benicarló.

El termini previst per a l’execució de les obres és de 200 dies des de la signatura de l’Acta de comprovació de replanteig i, per tant, la data prevista per a la finalització es fixa el mes de juny.

Se situaran 89 punts de llum en el vial amb lluminàries LED de consum més eficient, en sintonia amb la tasca ja realitzada en el conjunt de l’enllumenat públic de substitució de les antigues lluminàries de sodi per lluminàries de la mateixa tecnologia de baix consum.

L’alcalde, Andrés Martínez, ha visitat l’inici de les tasques i ha manifestat la seua satisfacció per l’inici de l’obra, “els processos de l’administració no són tan àgils com voldríem; l’obra es va adjudicar en l’últim trimestre del passat any i en aquest mes de gener finalment podem veure començar els treballs per a disposar de l’enllumenat en aquest vial tan concorregut, abans de l’estiu” ha manifestat.

L’obra d’instal·lació d’enllumenat públic, per a la millora de la seguretat en aquest vial, té un cost de 333.111,64€ i no és l’única prevista per a enguany; en matèria de millora de l’enllumenat, la Regidoria d’Urbanisme té també previst executar, entre altres, millores en la zona sud, en el camí del Pebret.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari