L'Ajuntament de Peníscola habilita un espai de solidaritat amb Ucraïna en el seu portal web

L'Ajuntament de Peníscola habilita un espai de solidaritat amb Ucraïna en el seu portal web
09/03/2022 -

L’àrea de Serveis Socials, en coordinació amb el departament de modernització de l’Ajuntament de Peníscola han recopilat informació útil relacionada amb la solidaritat amb el poble ucraïnés i ha creat un espai destacat en la web municipal, visual, accessible i dinàmic, que anirà incorporant novetats i les últimes informacions facilitades per les administracions superiors.

Els continguts inclouen informació sobre com col·laborar amb ajuda humanitària, punts de recollida en la població i els seus horaris; així com informació facilitada per la Generalitat Valenciana, l’Agència Espanyola per a la Cooperació Internacional per al Desenvolupament, així com pel Ministeri d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions.

En cadascun d’aquests apartats es pot trobar informació útil per als qui volen col·laborar amb l’acolliment de refugiats, col·laborar amb ajuda humanitària, etc. A més, l’espai habilitat en la web inclou una pestanya d’ajuda legal.

“La solidaritat mostrada pel nostre poble ha sigut extraordinària, des d’iniciatives privades fins a diferents col·lectius s’han bolcat amb la recollida d’aliments, roba i medicaments, per això hem volgut incloure tota la informació de la qual disposem i que creiem útil per a tot aquell que vulga ajudar i col·laborar” ha explicat la regidora de l’àrea, María Jesús Albiol.

Des dels Serveis Socials municipals i en col·laboració amb la brigada municipal de serveis, es coordina la recollida d’ajuda humanitària en la població, a més d’atendre diferents dubtes i consultes.

Des del mateix departament, s’ha contactat amb els residents ucraïnesos en la localitat, un a un, per a conéixer les seues necessitats particulars i oferir col·laboració.

“Després de contactar amb els residents ucraïnesos en la nostra població identifiquem que els dubtes i consultes sobre la recepció ací de familiars que fugien de la guerra es repetien, així que a més d’atendre consultes i dubtes sobre tràmits en els Serveis Socials municipals, hem localitzat informació útil d’altres administracions i organismes de cooperació perquè siga fàcil de trobar” ha explicat el mateix alcalde, que es va entrevistar amb els ucraïnesos residents a Peníscola fa escassos dies.

Així, l’espai dins de la web municipal inclou informació sobre acolliment i asil, dues de les consultes més recurrents i en la preparació de les quals de la informació ha col·laborat també la Policia Local.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari