L'Ajuntament de Peníscola posa en marxa millores en camins veïnals

L'Ajuntament de Peníscola posa en marxa millores en camins veïnals
26/10/2021 -

Les àrees de Serveis i Medi Ambient de l’Ajuntament de Peníscola han programat una sèrie d’actuacions de millora en camins rurals i veïnals de tot el terme municipal, al llarg de l’últim trimestre d’enguany.

Després d’iniciar fa diverses setmanes les tasques de millora i condicionament en camins rurals, en aquests dies s’estan duent a terme els treballs de condicionament de camins veïnals, amb una inversió en aquests últims de 29.637,00€. Es tracta de diversos camins compresos entre el camí dels Vila-rojos i el camí de la Volta. També en els accessos al camí del Barranc de Moles.

Pel que respecta als camins rurals, la inversió és de 31.404,04 €, actuant en el camí del Pou de la Murta, des del camí de Cervera fins al camí de servei de la via antiga. Es continua fins a la zona de la Ratlla del Terme. També es fan treballs de millora en camins de la partida Poatxos i el corral del Petiquillo.

Es preveu, a més, millorar i ampliar l’asfaltatge, en al voltant de dos quilòmetres, del camí Abellers des del seu encreuament amb la Volta, amb una inversió que fregarà els 20.000€. La millora de l’asfaltatge dels dos quilòmetres restants de vial s’executarà a inicis de l’any pròxim.

“Si tenim en compte les inversions en camins rurals i les millores en camins veïnals, l’Ajuntament destinarà aquest últim trimestre de l’any al voltant de 80.000€ per a la seguretat en aquests entorns distribuïts per tot el terme municipal. L’any pròxim seguirem amb la mateixa dinàmica de treball” ha explicat l’edil de l’àrea de medi ambient, Miguel Castell.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari