La banda de música de Peníscola programa un concert de marxes mores i cristianes

La banda de música de Peníscola programa un concert de marxes mores i cristianes
31/05/2021 -

Aquest dissabte 29 de maig, la banda de música de l’Associació Verge d’Ermitana (Peníscola) ha tornat a trobar-se amb el públic en un concert, després de l’últim que va oferir el mes de desembre passat en l’avinguda d’Espanya de Peníscola i gràcies a la bona evolució de la situació sanitària coneguda per tots.

Patrocinat per la Diputació de Castelló i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Peníscola, la banda de música ha oferit un concert dedicat a la música de festa de moros i cristians. Així, el públic assistent va escoltar peces de festa de tall tradicional com Pepe Antón, Reydas 1989, Chimo o Alhakem entre altres, fins a completar un repertori de 8 peces.

A més, aquest concert ha tingut caràcter solidari, ja que el públic assistent va abonar el preu simbòlic d’un euro per l’entrada, que es destinarà a Creu Roja. En aquest sentit, la resposta del públic ha sigut l’esperada i es va omplir l’espai habilitat del Parc d’Artilleria segons les condicions d’aforament permeses per la situació sanitària actual.

Remarcar que la banda de música tornarà a l’escenari a la fi de juliol amb una nova edició del concert dedicat a la música per a ballar. L’escenari serà el mateix, el Parc d’Artilleria del castell de Peníscola.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari