Carlos Gonzálbez i Voro García ompliran de jazz el Palau de Congressos de Peníscola

El concert ofereix un repertori que va des del jazz ortodox fins a peces amb influències d’altres estils

Carlos Gonzálbez i Voro García ompliran de jazz el Palau de Congressos de Peníscola
07/07/2022 -

Cultura, per mitjà de l’Institut Valencià de Cultura, presenta aquest divendres 8 de juliol el segon dels concerts del 19é Festival Internacional de Jazz de Peníscola, amb la proposta de Carlos Gonzálbez i Voro García.

Matthieu Saglio Quartet va encetar, el divendres passat 1 de juliol l’edició d’enguany del festival. El delegat territorial de l’IVC a Castelló, Alfonso Ribes, ha destacat que “ha estat un bon començament amb gran resposta del públic i un artista entregat, que fins i tot va avançar temes nous, encara no enregistrats, com a regal per al públic de Peníscola”, i ha aprofitat per a convidar la ciutadania a continuar gaudint del millor ‘jazz’ i assistir al concert d’aquest divendres “amb el destacat guitarrista Carlos Gonzálbez i un dels millors trompetistes que tenim a les nostres terres i la resta de l’Estat, com és el valencià, Voro García”.

A més, Ribes ha agraït “la gran expectació davant del concert del pròxim divendres 15 de juliol amb Melody Gardot, que omplirà el Palau de Congressos de Peníscola”.

El divendres 8 de juliol a les 20.00 hores, al Palau de Congressos de Peníscola, tindrà lloc el concert del guitarrista Carlos Gonzálbez Trío i el trompetista Voro García, que han unit els seus talents en un quartet de formació recent junt amb Miquel Álvarez, al contrabaix, i Vicent Espí, a la bateria. Carlos Gonzálbez, pioner del ‘jazz’ valencià i considerat el millor guitarrista de ‘jazz’ nacional durant molts anys, i Voro García, amb una trajectòria impecable i en plena maduresa interpretativa, ofereixen una selecció musical variada i brillant en la qual la tècnica està al servei de la qualitat i el bon gust.

Música que, prenent com a base el ‘jazz’ més ortodox, es nodreix d’influències de múltiples fonts per a incloure en el seu repertori des d’un calipso (‘Ca-Lee-So’ de Lee Morgan) fins a la ‘Samba pa tri’ de Voro García, passant pel conegut bolero ‘Contigo en la distancia’, el musical americà ‘Someday my prince wellcome’ o el ‘jazz’ més actual amb temes de Carla Bley, Perico Sambeat i Voro García.

Els pròxims concerts del festival tindran lloc el divendres 15 de juliol amb la gran artista internacional Melody Gardot i el Festival de Jazz de Peníscola finalitzarà el divendres 22 de juliol amb el ‘swing’ i el ‘gipsy jazz’ de Tatiana Eva-Marie & Avalon Jazz Band.

Les entrades estan a la venda en el web jazz.ivc.gva.es per només 10 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari