El Castell de Peníscola obrirà de forma gratuïta el dilluns pel Dia del Turisme

El Castell de Peníscola obrirà de forma gratuïta el dilluns pel Dia del Turisme
24/09/2021 -

La Diputació de Castelló obrirà aquest dilluns el Castell de Peníscola gratuïtament coincidint amb la celebració mundial del Dia del Turisme. Les portes de la fortalesa i del parc de l’Artilleria estaran obertes de 9.30 a 21.30 hores i aniran acompanyades de controls perquè es complisquen en tot moment les normatives d’aforament, ha informat Ruth Sanz, titular de Cultura. Les persones interessades en accedir-hi hauran d’adquirir l’entrada sense cap cost per les finestres habituals.

«Amb aquest acte simbòlic convidem a tota la ciutadania, tant de dins com de fora de Castelló, a que s’acosten a Peníscola a conéixer una de les joies patrimonials de la nostra província».

Sanz ha destacat que «el castell de Peníscola continua amb la seua tendència imparable a l’alça amb xifres que han fregat aquest estiu el record històric de visites». És el cas del passat mes d’agost, en què prop de 60 mil persones van recórrer les estàncies papals. «Això ens anima a seguir apostant per aquest enclavament amb noves inversions i propostes culturals que servisquen d’al·licient perquè la gent trie Castelló per a les seues vacances».

La responsable del Castell ha avançat que l’atractiu del recinte fortificat continuarà augmentant amb una nova inversió de 366 mil euros. Amb aquesta quantitat es materialitzarà l’última fase del Pla Director, la qual suposarà la completa musealització del castell. Es contempla la renovació de la sagristia, el saló del conclave, les masmorres, les terrasses i el pati d’armes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari