El centre històric de Peníscola, escenari d'activitats culturals gratuïtes aquest estiu

Peníscola ofereix música i monòlegs en el seu barri antic i activitats esportives a la Platja Nord

El centre històric de Peníscola, escenari d'activitats culturals gratuïtes aquest estiu

Peníscola, coneguda per la seua impressionant ciutat emmurallada i la seua bella platja, ofereix aquest estiu una programació cultural i d’oci per a tots els visitants que trien aquesta destinació com a lloc de vacances. La regidoria de Turisme ha preparat una sèrie d’activitats gratuïtes que se sumen a les ja existents a la platja, com l’esport i el cinema, amb l’objectiu d’oferir una programació atractiva i diversa per a les nits estivals de 2023.

Entre les propostes destaquen els monòlegs que tenen lloc en diferents punts de la ciutadella i el programa ‘Jazz a la Fresca‘ que se celebra els dilluns de juliol i agost. Aquestes actuacions de jazz i monòlegs es duen a terme en horari nocturn, a partir de les 22.30 hores, i s’estenen fins a quasi la mitjanit. Els encantadors escenaris de la ciutat antiga de Peníscola, amb la seua bellesa extraordinària, i el privilegiat litoral es converteixen en el teló de fons perfecte per a gaudir d’aquestes propostes culturals.

A més de l’oferta cultural, els visitants que trien Peníscola com la seua destinació de vacances poden gaudir d’una àmplia varietat d’activitats a la Platja Nord i el passeig marítim. La tècnica de l’àrea de Turisme, Belén Miguel, destaca que s’han organitzat sessions de zumba i aeròbic tant prop de la ciutadella com en la zona turística de Peñismar, en la costa nord. Aquestes activitats estan disponibles tant al matí com a la vesprada, per a adaptar-se als diferents horaris i preferències dels visitants. A més, s’han programat activitats especialment dissenyades per als més xicotets, amb l’objectiu de garantir un entreteniment complet per a tota la família.

El millor de tot és que totes aquestes propostes són d’accés lliure i gratuït, la qual cosa brinda als visitants l’oportunitat de gaudir de la cultura, l’oci i l’esport sense haver de preocupar-se per costos addicionals.

Peníscola es consolida així com una destinació turística que combina la riquesa històrica i cultural del seu centre històric amb una àmplia oferta d’activitats i entreteniment per a tots els gustos.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari