Els quiosquets de Peníscola reobrin hui després de més de 30 anys tancats

Els establiments van tancar en 1985 perquè, segons l’alcalde de llavors, “trencaven l’estètica monumental”

Els quiosquets de Peníscola reobrin hui després de més de 30 anys tancats
03/06/2022 -

Hui, 3 de juny, obrin les portes els quiosquets a la platja de Peníscola després de 37 anys d’absència. En 1985 va tancar l’últim d’ells, ja que, l’Ajuntament d’aqueix moment pensava que els negocis de la riba trencaven amb l’estètica monumental del municipi. Des de llavors, turistes i locals anaven reclamant la volta dels quiosquets, uns oasis que consideren necessaris per a poder gaudir, més si cap, de les platges de Peníscola.

La regidora de Turisme de Peníscola, Raquel Peris, ha declarat que amb aquesta reobertura, no sols tornen a oferir un servei molt atractiu a tots els banyistes, sinó que també ajuden al sector de l’hostaleria del municipi, molt perjudicat després de la pandèmia. Els establiments estaran oberts fins a mitjan octubre, en un horari de 10 a 01.30, i en ells es podran adquirir begudes i snacks, i en cap cas podran donar menjars o prestar servei de servei d’àpats.

“Recuperem un servei que en altres destins s’està valorant molt positivament; tenim un litoral privilegiat que sumarà oportunitats i opcions d’oci per a la nostra població amb una estètica molt cuidada i integrada en l’entorn”, ha destacat Peris. L’estructura i disseny dels nous locals ha sigut aprovat pel consistori, per la qual cosa a l’hora de dur a terme les obres han seguit específicament les seues indicacions per a mantenir una estètica homogènia entre tots ells. Els llocs ocupen un total de 130 m² i compten, a més, amb mòduls per als lavabos.

L’Ajuntament va traure a concurs la gestió dels quiosquets el mes de març passat. La concessió tindrà una duració de 8 anys i el servei s’haurà de prestar des del 15 de maig fins al 15 d’octubre, deixant a elecció cada quiosquet obrir durant la Setmana Santa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari