La Diputació aprofitarà la força del castell de Peníscola per a presentar els atractius turístics de la província als visitants

La Diputació aprofitarà la força del castell de Peníscola per a presentar els atractius turístics de la província als visitants
27/09/2021 -

El castell de Peníscola acollirà un nou concepte d’oficina de turisme en l’entorn del monument històric. La diputada de Turisme, Virginia Martí, ha anunciat hui la creació del primer punt d’atenció a turistes «amb visió plenament provincial». La voluntat, ha dit, «és aprofitar el gran volum de visitants que rebem al castell per a informar-los de tots els recursos i atractius de la província». La Diputació de Castelló vol aprofitar així la condició del castell com a monument més visitat de la província, amb més de 215 mil visitants a l’any abans de la pandèmia, per a promocionar tota l’oferta i atractius turístics de la província. «Fins al moment s’han concebut les oficines de turisme com un espai on difondre els recursos turístics que compta cada població, un model que ara volem superar amb aquest nou espai, que encara està en preparació».

L’anunci coincideix amb la commemoració del Dia Mundial del Turisme, una efemèride a la qual s’ha adherit la Diputació amb l’obertura, durant tot el dia de hui, del castell papal de forma totalment gratuïta. La titular de Turisme, Virginia Martí, ha recorregut hui les estàncies papals del costat de la responsable del castell, Ruth Sanz. L’afluència de persones ha estat constant al llarg de tot el matí, sumant un millar de visitants fins a les 14 hores. «Una xifra molt positiva atenent a que enguany, el Dia del Turisme, cau en dilluns laborable».

Sanz ha destacat que aquesta idea «enllaça molt bé amb les polítiques de promoció de la província que venim desenvolupant des de fa ara dos anys i que tenen en la difusió de la cultura i el patrimoni un dels seus punts forts».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari