El disseny "Conchas", de Rafaela Morales, serà cartell i portada del programa de Festes Patronals de Peníscola d'enguany

El disseny "Conchas", de Rafaela Morales, serà cartell i portada del programa de Festes Patronals de Peníscola d'enguany
19/07/2022 -

El Jurat del concurs del cartell de Festes ha votat “Conchas” de la cordovesa Rafaela Morales, com la imatge de portada del programa de festes, i cartell d’aquests, després de finalitzar el procediment de votació popular a través de la xarxa social Facebook.

Com a contraportada ha triat “Roca de Mar”, del peniscolà Gaspar Altamira.

Tal com preveuen les bases del concurs, les 5 imatges més votades en la primera fase s’havien de sotmetre a la votació del Jurat i aquest es va reunir ahir per a procedir a la votació.

El Jurat, designat per la Regidoria de Festes, està compost per la futura Reina i Cort d’Honor de les Festes Patronals de 2022, la futura Mantenidora, un artista plàstic, dos periodistes, una representant de la Comissió de Festes i dues col·laboradores de l’equip de suport de Protocol de les Festes.

Reunit i de manera unànime va decidir desqualificar a una de les cinc imatges més votades en la fase de votació pública per incompliment de les bases del concurs i, conseqüentment, va entrar a votació la sisena proposta amb més vots de les 38 rebudes i exposades a votació.

La guanyadora i portada rebrà un diploma acreditatiu i 400 euros de premi; la imatge votada per a contraportada rebrà 200€ de premi.

L’edil de l’àrea de Festes, Ramon Simó, ha volgut agrair als quasi quaranta participants en el concurs la seua determinació i esforç, i ha destacat la qualitat de les propostes rebudes i la multitud i varietat de procedències dels autors, “hem rebut cartells des de Catalunya, Madrid, País Basc o Andalusia, comunitat que ha enviat més propostes, des de Còrdova, Cadis i Granada, a més de les rebudes des de la mateixa Comunitat Valenciana”.

Simó ha felicitat els guanyadors, als qui es farà lliurament del premi en els pròxims dies.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari