El Festival Peníscola Negra torna del 30 de març al 8 d'abril

Aquest matí s’ha presentat una nova edició d’aquest cicle de literatura negra i policíaca que es bolca amb el públic infantil i juvenil

El Festival Peníscola Negra torna del 30 de març al 8 d'abril
28/03/2022 -

La Regidoria de cultura de l’Ajuntament de Peníscola ha presentat la programació del Festival Peníscola Negra que aposta, un any més, per dirigir la programació completa als alumnes de primària i secundària dels centres educatius de la localitat.

“El CEIP Jaime Sanz, l’IES Alfred Ayza i l’Internacional School Peniscola rebran classes magistrals de gènere negre de la mà de sis escriptors de primer nivell” ha explicat Patricia Arter, membre de l’organització del Festival.

Peníscola és una de les diferents seus d’aquest esdeveniment a la província, ja per setena edició, “amb el ferm compromís de dinamitzar la lectura i d’acostar aquest gènere als lectors més joves” ha explicat el regidor de l’àrea, Ramón Simó.

Totes les xarrades es faran de manera presencial en els centres que arranquen aquest dimecres amb Ana Ballabriga en el col·legi de primària, on parlarà de l’ofici d’escriptora de novel·la negra. El divendres 1 d’abril, el cicle de literatura negra per a joves arribarà a l’IES Alfred Ayza amb l’escriptor i editor Miguel Ángel de Rus i els autors Enrique Pérez Balsa i Jordi Ledesma.

Continuarà la programació el dia 5 d’abril amb el col·lectiu 12 plomes negres que es colarà a l’aula de sisé de l’International School Peniscola. El divendres dia 8 d’abril, el cicle de literatura negra per a joves serà a càrrec d’Arantza Portabales també a l’International School Peniscola. A més, l’IES Alfred Ayza ha participat un any més en el concurs juvenil de relats CSN, que donarà a conèixer els seus guanyadors dijous que ve 7 d’abril a Vila-real.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari