El Galeón Andalucía atraca a Peníscola per a començar les visites

El Galeón Andalucía atraca a Peníscola per a començar les visites
08/04/2021 -

El Galeón Andalucía, després d’atracar en el port de Peníscola aquesta setmana, ha obert hui les seues portes als visitants que vulguen conéixer la història d’aquest vaixell, rèplica d’un galió espanyol del segle XVII.

Aquest tipus d’embarcacions van protagonitzar les rutes comercials i culturals que, durant més de tres segles (XVI- XVIII), van unir Espanya amb Amèrica i Filipines a través de les anomenades flotes d’Índies, els seus periples té ara com a objectiu divulgar la història de la navegació espanyola.

Després de recalar a València, el galió ha arribat a Peníscola i es pot visitar des de hui mateix i fins al pròxim dia 12 d’aquest mes, en horari de 10.00 h a 20.00 h.

Hui, primer dia d’obertura al públic, ha rebut la visita de regidor de Cultura, Ramón Simó i l’alcalde, Andrés Martínez, que han pogut conéixer les diferents estades i la història del vaixell.

“És molt significatiu que la Fundació Nao Victoria, responsable d’aquest galió, sempre trie Peníscola com a port en les seues rutes, ens enorgulleix” ha valorat el propi primer edil, que ha felicitat la tripulació del galió pel seu treball.

“La seua voluntat de divulgació de la història naval del nostre país, en un enclavament amb tanta història com Peníscola, sempre suma” ha agraït Martínez.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari