El concert de Henry Méndez i Omar Montes: gran atractiu de les Festes de Peníscola

L’actuació serà el pròxim divendres 16 de setembre, últim cap de setmana de les festes patronals de Peníscola 2022

El concert de Henry Méndez i Omar Montes: gran atractiu de les Festes de Peníscola

Quasi 150 actes ompliran de festa Peníscola en les seues Festes Patronals en Honor a la Verge de l’Ermitana 2022. Del 7 al 18 de setembre, la música, la gastronomia, els actes religiosos i l’ambient festiu tindran una cita en la localitat i, sens dubte, el concert de Henry Méndez i Omar Montes serà un dels seus grans atractius.

Aquest dimecres, Rocío González va ser proclamada Reina de Peníscola 2022 al Parc d’Artilleria al costat de 23 joves de la seua Cort d’Honor, donant principi així a les festes patronals després de dos anys sense poder celebrar-se per la pandèmia de la COVID-19.

Unes festes que seran més esperades que mai i que comptaran amb trobades massives, com els festejos taurins o les revetles i concerts en diverses zones de la ciutat, amb un ampli programa d’activitats.

Omar Montes i Henry Méndez, a Peníscola

Ja aquest dissabte, arrancarà el programa de concerts de les festes de Peníscola amb La Guardia en el Parador de Festes, amb entrades de 5 euros anticipades i de 10 euros en taquilla. En finalitzar, hi haurà discomòbil remember en el mateix parador.

Per al dijous, 15 de setembre, a les 23.00 hores en l’Avinguda d’Espanya, hi haurà revetla popular amenitzada per l’orquestra Nova Alaska.

El divendres 16 de setembre serà l’esperat concert d’Omar Montes i Henry Méndez, coincidint amb el Dia del Turista. A les 00.30 hores, el parador de festes agafarà aquest gran concert amb Omar Montes i Henry Méndez, les entrades del qual poden adquirir-se de forma anticipada per 25 euros i en taquilla per 30.

El dissabte, on els Moros i Cristians seran protagonistes, hi haurà actuació de l’Orquestra Centaure en el parador de festes després dels focs a la mar, previstos a les 00.30 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari