"Inframundo", de Yair Merlín és la fotografia guanyadora del Concurs Dones 2022 de Peníscola

"Inframundo", de Yair Merlín és la fotografia guanyadora del Concurs Dones 2022 de Peníscola
08/03/2022 -

La Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Peníscola ha anunciat quines són les fotografies guanyadores del XVI Concurs de Fotografia Dones 2022, que enguany gira entorn de la temàtica “Dona i medi ambient”.

Aquesta edició ha comptat amb 163 imatges participants procedents de diferents països del món, que han sigut validades d’un total de 301 obres presentades. El jurat ha estat format per la regidora de Benestar Social, el regidor de Cultura, la treballadora social ESB, la psicòloga EEIIA, fotògrafs professionals i dos alumnes de l’IES Alfred Ayza del municipi. La primera posició del concurs, dotat amb un premi de 300€, ha sigut per a “Inframundo”, de Yair Merlín. La fotografia guanyadora del segon premi, amb 200€, ha sigut “Renacimiento”, d’Isabel González, i el tercer premi, dotat amb 100€, ha sigut per a “Alotadora”, de Felisindo Novoa.

L’objectiu del concurs és “celebrar el Dia Internacional de la Dona fent visibles tant les dones com les seues circumstàncies, subratlla la responsable de l’àrea de Benestar Social, Mª. Jesús Albiol. Per part seua, l’alcalde, Andrés Martínez, ha destacat “la important participació de fotògrafs a nivell internacional, la gran quantitat de fotografies participants i l’alt nivell de les obres en aquest concurs”.
En aquesta XVI Edició han participat autors procedents de diferents punts del territori nacional, així com de Xile, l’Argentina, Veneçuela, l’Uruguai, Colòmbia, Mèxic, Portugal, Angola i Moçambic.

L’exposició de les obres d’aquesta edició es realitza de manera virtual i podrà consultar-se a través dels canals socials de l’Ajuntament de Peníscola en una galeria virtual.

Enllaç galeria virtual: https://www.mundoarti.com/v2/exposiciones/EER4574/exposicion-xvi-concurso-de-fotografia-dones-con-motivo-del-dia-internacional-de-la-mujer-2022/visitar/

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari