En marxa els preparatius de la Romeria a l'Ermita de Sant Antoni de Peníscola

En marxa els preparatius de la Romeria a l'Ermita de Sant Antoni de Peníscola
21/04/2022 -

Ja estan en marxa els preparatius de la Romeria a l’Ermita de Sant Antoni de Peníscola 2022. Durant els dies previs a la festa, l’Ajuntament de Peníscola s’afanya per finalitzar totes les tasques d’adequació del camí cap a l’Ermita.

Diferent maquinària està treballant en el ferm i, “en les pròximes hores una cuba d’aigua i el corró acabaran d’adequar el camí per al pas dels pelegrins i vehicles que acudiran a l’Ermita el diumenge” ha explicat l’edil d’Obres i Serveis, Jorge Rovira, que ha acudit a supervisar els treballs aquest mateix matí.

Durant la visita li ha acompanyat l’alcalde del municipi, Andrés Martínez, que ha conversat amb els diferents operaris que ultimen les tasques en aquests dies.

Les brigades han dut a terme treballs en el recinte de neteja, pintura i reparació de lavabos, així com l’adequació dels brasers amb majors mesures de seguretat.

Programa del dia de la Romeria a l’Ermita, el diumenge dia 24 d’abril

La missa se celebrarà en la Parròquia de Santa Maria a les 8.30h, després d’aquesta (a les 9.15 aprox.) Eixirà el Sant en processó fins a l’Ermita.

A la seua arribada (11.30h aprox.), se celebrarà una nova missa en l’Ermita de Sant Antoni i, posteriorment, les paelles i l’esmorzar popular.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari