Més de 2.000 espectadors gaudeixen a Peníscola del Street Jazz Weekend en la seua edició inaugural

Excel·lent resposta del públic en aquesta primera edició de l’esdeveniment musical per a gaudir del jazz als carrers, amb ple total pràcticament en els set concerts programats, gratuïts i a l’aire lliure

Més de 2.000 espectadors gaudeixen a Peníscola del Street Jazz Weekend en la seua edició inaugural
06/09/2021 -

El Street Jazz Weekend ha entrat amb bon peu en la programació cultural de setembre a Peníscola; omplint els carrers de música ‘dixieland’ i ‘swing’ al llarg de tot el cap de setmana de concerts, en els quals s’ha registrat pràcticament en tots un ple total.

Els concerts, que s’han celebrat a l’aire lliure, en diferents escenaris situats en el Passeig Marítim, l’Avinguda de la Mar o la Plaça de Santa María, “han comptat amb una excel·lent resposta per part del públic” ha valorat l’edil de l’àrea de Cultura, Ramón Simó, que ha volgut felicitar l’organització per l’esforç d’aquests tres dies.

En aquesta primera edició han predominat les actuacions de Dixieland i Swing, “dos estils de música més tradicionals o coneguts, alhora que alegres i dinàmics”, tal com subratllava Jesús Bayarri Castell, coorganitzador d’aquest esdeveniment musical, qui ha afegit que els concerts recordaven al públic a la música de Nova Orleans o a les pel·lícules dels anys 20, 30 i 40.

Aquesta primera edició ha comptat amb les actuacions de Stromboli Jazz, Clau de Swing; Clau de Jazz; Negra Tomasa; Swingin’Affair, Locomotora Jazz Band i Dómisol Sisters, fent les delícies dels més de 2.000 espectadors que han assistit als concerts.

Des de la Regidoria de Cultura s’ha destacat l’important dispositiu de seguretat que, tant l’organització, com la Policia Local, han coordinat. Els recintes han estat fitats, amb control d’accés i aforament i s’ha garantit el compliment de les mesures de seguretat, reconeixent l’esforç que s’ha realitzat perquè els visitants que s’agrupaven al voltant dels recintes fitats hagen anat circulant sense generar grans aglomeracions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari