'Mercat d'amors' s'estrena a Peníscola amb l'aclamació del públic del Festival de Teatre Clàssic

L’obra ‘L’àvar’ serà l’última funció que tanque l’edició d’aquest 2021

'Mercat d'amors' s'estrena a Peníscola amb l'aclamació del públic del Festival de Teatre Clàssic
23/07/2021 -

Una altra nit de ple absolut, riures i aplaudiments. Així va ocórrer aquest dijous en la penúltima jornada del XXIV Festival de Teatre Clàssic Castillo de Peníscola. En escena, la mediàtica ‘Mercat d’amors‘, de Sencuencia 3, gràcies a la participació d’actors com Pablo Carbonell, Víctor Ullate Roche, Francisco Vidal, José Saiz, Esther Toledano i la jove castellonenca Ania Hernández. Molts riures al Pati d’Armes del Castell per a una comèdia recentment estrenada en el Festival de Teatre Clàssic de Mèrida. De manera que Peníscola ha sigut la segona localitat on s’ha pogut gaudir. Un signe que denota la importància de l’esdeveniment que organitza Cultura de la Diputació de Castelló, amb Ruth Sanz al capdavant, i amb la direcció de Carles Benlliure.

‘Mercat d’amors’ es basa en tres textos de Plauto per a, en adaptació d’Eduardo Galán, demostrar que conceptes com a corrupció, luxúria i cobdícia són tan vigents en l’Antiga Rom en l’actualitat. Unes obres que destacaven pel seu vistós i ric llenguatge col·loquial. L’humor funciona com una vacuna contra l’ego, amb Pàmfil, interpretat pel conegut Pablo Carbonell, com a principal personatge. Entorn d’ell, amors i aparences, enganys amb els quals tractar d’aconseguir les particulars metes de cadascun dels protagonistes.

Ja només queda una funció per a tancar l’edició d’aquest 2021 del Festival de Teatre Clàssic Castillo de Peníscola. Una sessió especial, ja que abans de representar-se ‘L’àvar‘, a càrrec de Morboria Teatre, es realitzarà un homenatge a l’anterior director del festival, Vicente Pastor Luna, mort aquest mateix any. Començarà a les 22.15 del dissabte 24 de juliol, amb totes les entrades ja venudes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari