Música i pólvora en la gran Nit del Foc de Peníscola

Es tracta d’un espectacle de Xarxa Teatre que podrà gaudir-se el pròxim dissabte 18

Música i pólvora en la gran Nit del Foc de Peníscola

Foc, música i pólvora. Amb aquests tres elements, Peníscola donarà la benvinguda a l’estiu el pròxim 18 de juny amb un espectacle únic de Xarxa Teatre: ‘El foc de la mar’. Es tracta d’una gran Nit del Foc que promet sorprendre els veïns, veïnes i visitants de la ciutat en la mar.

Segons ha anunciat l’Ajuntament de Peníscola, aquest serà l’esdeveniment amb el qual es donarà la benvinguda a l’estació el cap de setmana previ a la tradicional nit de Sant Joan. Se celebrarà aquest dissabte 18 de juny a partir de les 23.00 hores, amb accés gratuït, en la zona de l’esplanada del Port pesquer, al costat de la platja sud.

“Des de fa diversos anys, hem instaurat la celebració d’un espectacle potent, que emocione i il·lusione, en l’arrancada d’un nou estiu, l’estació en la qual Peníscola es multiplica”, ha explicat la regidora de Turisme, Raquel París.

Encara que no s’han donat molts més detalls sobre aquesta celebració, Xarxa Teatre mai defrauda, com tampoc ho va fer l’any passat amb l’espectacle ‘Veles e Vents’, una oda ecològica a la mar que va il·luminar i va fer vibrar Peníscola coincidint amb el mateix dia de Sant Joan.

Motor d’oci


Peníscola avança com a motor d’oci a la província sumant-se l’oferta de festivals. Hui mateix, s’ha realitzat un balanç de l’impacte del Peníscola Remember Fest, que es va celebrar el passat 4 de juny amb grans artistes i grups de música dels 80 i 90.

“El Peníscola Remember Fest ha suposat per al destí cobrir més del 5% del total de les seues places hoteleres, permetent que quasi la totalitat dels establiments hotelers penjaren el cartell de complet el dissabte nit, després de la celebració de l’esdeveniment”, ha explicat Francisco Ribera, president d’Agretur.

Així mateix, el consistori també ha anunciat hui que podrà celebrar-se una revetla de Sant Joan amb normalitat en la qual l’humor, la música i el foc protagonitzen la programació organitzada per l’ajuntament. “Recuperem la nostra foguera de Sant Joan i els focs artificials per a aquesta nit especial”, segons Ramón Simó, regidor de Cultura i Festes de Peníscola.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari