Nou supermercat a Peníscola

El 4 de maig, Aldi va obrir la seua primera tenda al municipi amb una superfície de més de 1.000 metres quadrats

Nou supermercat a Peníscola
06/05/2022 -

Peníscola compta amb un nou supermercat al carrer Assagador de la Creu: un Aldi, la primera botiga de la cadena d’alimentació en el municipi. Es tracta del primer supermercat que Aldi obri enguany en la Comunitat Valenciana i que oferirà així un altre punt de venda per als i les veïnes de Peníscola i Benicarló.

Tal com ha anunciat la mateixa cadena, amb la inauguració del passat 4 de maig, Aldi amplia la seua presència a la comarca del Baix Maestrat, sumant aquest establiment al qual ja es troba a Vinaròs. Es tracta de la huitena botiga a la província i la número 61 en la Comunitat Valenciana.

On està el nou Aldi a Peníscola?

El nou Aldi a Peníscola es troba al carrer Assagador de la Creu, sense número. Ofereix a clients i clientes quasi 2.000 productes, dels quals el 86% són de marca pròpia i el 80% d’origen nacional.

A més, la cadena de supermercats ha explicat que la botiga té una sala de vendes de més de 1.000 metres quadrats de superfícies i compta amb una plantilla de 14 col·laboradors i col·laboradores.

Amb aquesta obertura, avança en l’expansió a Espanya, on preveu la inauguració de prop de 50 noves botigues durant aquest any. En més xifres, això suposa la contractació de més de 600 col·laboradors i col·laboradores durant el primer semestre, 75 d’ells en la Comunitat Valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari