El Passeig Marítim de Peníscola prioritza els vianants

El Passeig Marítim de Peníscola prioritza els vianants
04/06/2021 -

Amb la reobertura a la mobilitat entre comunitats, Peníscola ha començat a rebre turistes i visitants en les últimes setmanes.

Davant l’increment d’usuaris en els sis quilòmetres de passeig marítim en la zona nord, la Policia Local, està duent a terme tasques informatives i de recordatori per al compliment de la senyalització del vial que dona prioritat als vianants.

L’any passat es va habilitar un ciclo carril en la calçada al llarg dels quasi sis quilòmetres que discorren paral·lels a la platja Nord.

“El passeig, d’amplària variable al llarg de tot el seu recorregut, havia i ha de garantir el respecte de les distàncies interpersonals de seguretat, per això continuem prioritzant els vianants”, ha explicat el regidor de l’àrea d’Urbanisme, Jorge Rovira.

A través del desplaçament de l’antic carril bici a la calçada, tant vianants com ciclistes poden circular per carrils diferenciats. “No podem renunciar al carril per a bicicletes amb l’alt nivell d’usuaris que hi ha durant la temporada d’estiu, així que traslladem el carril a la calçada on es va habilitar un espai segur per als ciclistes, a la mateixa vegada que garantim passejos segurs i còmodes en el passeig marítim, només per a vianants” ha recordat Rovira.

Aquesta iniciativa va ser fruit del diàleg amb els veïns de la zona, el mateix col·lectiu d’usuaris de bicicletes i les àrees de Serveis, Urbanisme i Policia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari