Peníscola obri el laberint més gran d'Espanya

Aquest laberint és ja el tercer recinte més gran d’Europa i podrà visitar-se a partir d’aquest mateix cap de setmana a la localitat de Castelló

Peníscola obri el laberint més gran d'Espanya

Peníscola ja compta amb el laberint més gran d’Espanya. La família propietària ha celebrat aquest dijous la seua inauguració davant diversos representants d’ajuntaments de la comarca del Baix Maestrat i serà aquest dissabte quan el laberint tinga la seua obertura oficial al públic, tal com ha anunciat la família Bosch Pitarch, impulsora d’aquest espai que és el tercer més gran d’Europa de les mateixes característiques.

El tall formal de cinta ha estat precedit per diversos parlaments i posteriorment els representants dels consistoris, entre ells l’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, han realitzat una visita per les instal·lacions, que es van gestar fa ja cinc anys i van començar a prendre forma a partir de l’inici de la plantació de la vegetació l’any 2020.

Un espai molt especial i curiós que suma un atractiu més a la ciutat en la Mar. I és que el de Peníscola és ja el laberint multicursal i de planta fixa més gran d’Espanya i tercer d’Europa, tal com ha recordat la família propietària.

En concret, té una superfície de 7000 m² i 3 km de recorregut i està compost per 4.000 plantes de Ligustrum japonicum i un quadrat central de Photinia Xarxa Robin que conté una escultura de dinosaure de grans dimensions.

“Hui s’inaugura un nou atractiu turístic per al nostre destí i valorem molt l’esforç d’aquesta iniciativa de capital privat per posar en valor les activitats a l’aire lliure, la promoció dels espais verds i l’aposta pels recursos turístics sostenibles”, ha destacat el primer edil peniscolà, augurant èxit a la nova instal·lació que inclou, a més del mateix entramat vegetal de carrerons, una zona annexa amb instal·lacions d’oci per al gaudi en família.

A la cita no ha faltat el president de l’Agrupació d’Empresaris Turístics de Peníscola, Francisco Ribera, que ha volgut assistir a l’esdeveniment en reconeixement i suport a aquesta iniciativa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari